Hae tästä blogista

torstai 21. joulukuuta 2023

21. luukku: Haasteraami

Olen nyt useamman kerran valitellut, kun on niin tylsät aiheet ihan itse valitsemassani kuva päivässä -kortissa, jota olen toteuttanut joulukalenterina miten sattuu ilman kuviakin. Tai kai (en jaksa tarkistaa) sentään kaikissa postauksissani on jotain kuvia ollut, koska yleensä aina on.

Alkoi kuitenkin ärsyttää oma vinkumiseni, koska hittoako siinä vingut – tee itse parempi!

Ja niin tein. Tai tuskin se parempi on, mutta siinä on jotain vihreää kyllä, kuten tämän epäjoulukalenterin aiheena on tänään eli Something green.

Kas tässä!

 

Tästä nappaa mukaansa ken tahtoo eli ei kukaan! Haasteen voi toteuttaa minä kuukautena tahansa ja tyyli on vapaa. Voi olla kuva, ajatus, mielipide tai mitä vain per päivä.

Ehkä teen tämän itse ensi vuoden joulukuussa, jos tekee mieli toteuttaa joulukalenteri, mitä epäilen suuresti.

8 kommenttia:

  1. Mainio idea! Noissa olisi päänvaivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt vaan syttyi hirveä himo vääntää vastaavantyyppisiä aihioita lisää, mutta sillä tavalla että olisi jokin teema niissä. Ehkä vääntelen sellaisia omaan varastoon ja toteuttelen joskus aikojen kuluttua. :D

      Tämän haasteen pystyisin melko pienellä vaivalla tekemään itse, koska ideat syntyivät ennen valitsemiani sanoja. Niin että ehkä todellakin teen tämän itse joskus.

      Poista
  2. No tuossa olisi kyllä haastetta, mutta kiehtovaa sellaista!

    VastaaPoista
  3. Mahtavia aiheita! Voisin tehdä yksi per viikko tai yksi per kuukausi, jolloin hommaan menisi yli 2,5 vuotta, en pystyisi uuteen juttuun päivittäin.
    Ihailen teitä joulukalenterikirjoittajia (sinun lisäksi olen seurannut Ei saa mennä ulos saunaiholla -blogin Heidiä), joilta syntyy uusi juttu joka päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Yksi per kuukausi voisi olla passeli tahti. Turha hötkyillä!

      Nyt kun mainitsit tuon blogin (Ei saa mennä ulos saunaiholla), joka oli nimenä minullekin tuttu, kävin tutkaamassa sitä. Olipa hauskoja luukkuja hänellä, täytyypä sopivana hetkenä lukea hänen koko kalenteri läpi. Kiitos siis vinkistä! :D

      Poista
  4. Kutkuttavia ja houkuttelvia otsikoita, joita lukiessa heräsi monenlaisia aatoksia, mutta idean toteus vaatii melkoista pitkäjänteisyyttä ja sitoutumista malliin joka leikkiin ryhtyy... Onneksi on liki vuosi aikaa harkita.

    Kiitos Sinulle idean lanseeramisesta ja sisusta avata hauskasti ja humoreskisti tämän vuoden kalenterin luukut, joita lukiessa hymy on ollut herkässä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haasteenhan voi toteuttaa vaikka tyylillä “silloin kun huvittaa”. Eli joskus tai ei ikinä. :D

      Kiitos sinulle kommentoinnista, tätä on ollut yllättävän hauska tehdä vaikka joskus esiintyy lieviä turhautumisia. Kuulunevat asiaan :D

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.