Hae tästä blogista

maanantai 18. joulukuuta 2023

18. luukku: lukijakortit

Perverssi ilo alkaa muuttua pakkopullaksi. Niin äkkiä vaihtuvat tuulten suunnat. Tämän päivän kalenteriaihe on Card eli kortti.

Nämä aiheet, joissa on vain jokin substantiivi ovat mielestäni tylsiä. Kortti. Onpa mitätön aihe. Toki kortteja on kaikenlaisia: postikortit, tarot-kortit, pelikortit, käyntikortit, muinaiset arkistointikortit, kirjastokortit, jäsenkortit, kanta-asiakaskortit, kulkukortit, ajanvarauskortit jne. Ja voisihan sitä sijoittaa kortit erikoiseen miljööseen tai tunnelmaan ymv.

Vaan ei irtoa tänään muuta kuin nämä tekoälyn kanssa tekemäni lukukortit, jotka somistavat tätä postausta.


Mukavaa maanantaita!

4 kommenttia:

  1. Korteissa löytyy, joten tämä luukku, jonka vimppakuva sai nauramaan ääneen, on todella puheitta paras matkalla pakkopullasta lukuiloon.
    Sinulle hatunnosto sitkeästä ja meitä lukijoita riemastuttaneesta taipaleestasi kalenterin luukkujen parissa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä melkoisen tuskan takana tämä postaus, mutta tulihan se sitten sieltä kun vähän ponnisti :D

      Ja kiva kuulla, että kalenteri on riemastuttanut. On kyllä ollut hauska kokeilu, jonka varmaan toistan taas joskus kymmenen vuoden kuluttua :D :D

      Poista
  2. Hahhah, tuo viimeinen on paras!

    Jaksaa, jaksaa, enää muutama luukku!

    Ja sitten, jos joskus jaksat, kirjoita kokemuksistasi tekoälyn kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä on vedettävä loppuun asti, kun olen näin pitkälle päässyt. Oikeasti olen itsekin ihan yllättynyt tästä paneutumisestani :D

      Olen tekoälyilyn kanssa melko “fresh” edelleen, mutta kenties voisin avata kokemuksiani sen kanssa pelleilystä josssain vaiheessa.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.