Hae tästä blogista

tiistai 12. joulukuuta 2023

12. luukku: Valaistuminen

Eilen aamunkoitteessa lähdin sitä suurinta valoa katsomaan, koska joulukalenterin aiheena on Lights. Mitäpä en tekisi joulukalenterin eteen.

Aamu valkenee

 Ja kas niin tuli valo tuoden mukanaan taivaan omat peitot.

Ihana yksinäisyys, seurana vain lampaat joiden seura minulle aina kelpaa.


"Raaps raaps" kuuluu, kun ruoho katkeaa lampaan sitä hamutessa suuhunsa. On muuten eräs lempiääneni.

6 kommenttia:

  1. Kuolaan täällä, en lammaspaistin, vaan tuon sinisen taivaan takia! Harmaus on laskeutunut Hgin ylle, joka päivä mättää jotain valkoista eri muodoissa, tänään jäätävää tihkua.
    Sininen taivas, oooooh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin pääväri on viime aikoina ollut harmaa, mutta onneksi näitä sinisiä päiviä on ripoteltu silloin tällöin mieltä valaisemaan!

      Poista
  2. Upeita luontokuvia! On vaivatonta ymmärtää, että noissa viihtyy ja unohtuu istuskelemaan kauas horisonttiin katsellen ja päätyen arjen yläpuolelle hiljaisuuteen - asiaankuuluvaa raaps-raapsia ei lasketa - ja uppoaa kauneuteen ympärillään.

    Valo, hiljaisuus ja rauha ynnä etenkin taivaan sini antavat voimia jamielentyyneyttä, joilla totisesti on käyttöä nykymaailman menon melskeissä eteenpäin taapertaessamme, joten kiitos hyvän mielen avauksestasi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on todellakin sielua hoitavaa kivuta “katolle” ja katsella kauas horisonttiin esteettä. Lampaiden raapstutus rahoittaa sekin, voisin seurailla tuntitolkulla lampaiden leppoisaa puuhastelua. <3

      Poista
  3. Ihanat kuvat! Jaan lammasmieltymyksen myös. Olen ollut pari kuukautta vanhalla maatilalla kuntouttavassa työtoiminnassa ja siellä on eläimiä. Lampaat ovat ehdottomasti suosikkejani <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lampaat on kyllä ihan parhaita! Täkäläiset lampaat ovat melko säikkyjä, koska ovat ison osan vuodesta vuorilla vailla ihmiskontakteja. Mutta pelkästään niiden katselu tuo iloa. <3

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.