perjantai 19. toukokuuta 2017

Rullaati rullaa

Nyt vain pikainen päivitys, tällainen tiedotusluontoinen asia taas.

Tarkoitukseni oli kertoa mielipiteeni Taichi Yamadan romaanista Strangers, josta pidin kovasti. Strangers on aavemaisia piirteitä sisältävä tarina miehestä, joka avioeron myötä havaitsee kaipaavansa jo kauan sitten kuolleita vanhempiaan. En nyt sitten kuitenkaan ehtinyt kirjoittaa mietteitäni ylös, joten palaan (toivottavasti) kirjaan reissun jälkeen. Kyseessä on sellainen kertomus, että se tuskin ihan heti poistuu mielestä.


Laukku on melko lailla pakattu. Kokeilin minulle erilaista pakkaustyyliä: viikkaamisen sijasta rullasin vaatteet. Rullaamisen "opin" Marie Kondon kirjasta (Konmari tai jotain sinnepäin), jota en ole edes lukenut (enkä aio lukea). Sen sijaan olen lukenut kirjasta blogeista ja muualta. Olen jo pidemmän aikaa rullannut muun muassa sukat ja sittemmin lakanatkin.

Nyt rullaus on levinnyt pakkaamiseen. Kunhan palaan reissusta, niin voisin aloittaa vaatekaapin rullausorgiat. Sitten sieltä (kaapista) varmaan joskus löytäisikin jotain tai ainakin se olisi siistimpi kuin nykyisessä (luonnon)tilassaan.

Porttiteoria rules. Mitähän sitten rullaan, kun on vaatekaapin sisältö saatu rullattua? kokolattiamaton?

8 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä tuo rullaussysteemi, ei tule turhia ryppyjä ja vekkejä. Olen lukenut mytös pystyviikkaamisesta, vaatteet eivät olisikaan lappeellaan vaan pystyssä laatikoissa, niin mikään ei ole toisen päällä ja kaikki on näkyvillä - tämäkin kai sitä konmaritusta.

  Mukavaa lomailua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen kuullut pystyviikkauksesta, mutta se ei kiinnosta. Paitsi että kun tarkemmin ajattelen, niin tyynyliinat ovat liinavaatelipastossa pystyssä: Siten on helpompi valita asianmukainen tyynis ilman, että koko laatikko räjähtää. :P

   Kiitokset toivotuksesta! Aamukahvia vetelen, kohta pitää jatkaa touhuja.

   Poista
 2. Minä olen siis osannut rullata ilman konmariakin, yes! Ja vaatteet ovat henkareissa. Voi hyvää päivää ja mukavaa patikointimatkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan monet ovat osanneet. :D Minua ei asia ole kiinnostanut ennen kuin erityisesti nyt, kun piti saada mahdollisimman paljon kamaa pieneen tilaan. Siitä sitten innostuin, että pistän vaatekaapinkin uusiksi sitten kun joudan (ei tapahdu ehkä ihan lähipäivinä. Tai viikkoina. Tai kuukausina...) ;)

   Kiitokset toivotuksesta, mukavaa viikonloppua sinulle :))

   Poista
 3. Kiitos muistutuksesta, testaan rullausta heti seuraavan pakkauksen kohdalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rullaus toimi todella hyvin: ikinä ennen ei ole matkalaukkuni pysynyt niin siistinä koko matkaa kuin tällä kertaa. Lisäksi haluamansa käärö oli helppo löytää räjäyttämättä koko laukkua. :D

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.