tiistai 14. helmikuuta 2017

Kevätpäivänkatsaus


Sää suosi eilen kulkijaa ja ainahan se oikeastaan suosii, jos osaa pukeutua sopivalla tavalla. Vesi rauhoittaa. Meri rauhoittaisi enemmän, mutta sitä ei nyt ole saatavilla, joten tyydyn muihin vesistöihin.
 

Nämä ovat lenkkimaisemiani Richmond Parkissa. Siitä puistosta on tullut minulle hyvin rakas. Silti kaipaan vuoria. Aina sitä, mitä ei ole. Etene vielä kevät, etene. Ja sitten minä lähden patikoimaan vuorille!
Ensimmäiset lumikellot ovat saapuneet. Narsissien varretkin ovat jo kohonneet, mutta vielä ne eivät ole valmiita kukkimaan. 

Snowdrop - Galanthus nivalis
Luonto on ystäväni ja innoittajani. Hyvää ystävänpäivää myös lukunörteille sun muille!

12 kommenttia:

 1. Noissa maisemissa kelpaa lenkkeillä. Lumikelloista ei tietoakaan, mutta nyt plussaa hurjat 6,2, joten oikea suunta.
  Jep: luontoäidin syli ei petä koskaan. Meri on rakas elementti jo lapsuuden ajattomilta kesiltä. Taannoisella saarilomalla istua pönötin hotelliparvekkeella joka ilta aina erilaisesta auringonlaskusta omine värimaailmoineen nauttien aatosven villeinä ja vapaina harhaillessa... Ystävänpäivää, kevääntuloa & patikkaretkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takku, lumikellojen lisäksi kroouksetkin ovat nyt tulleet! Ja osa narsisseista avautunut. Olen ihan täpinöissäni, sillä kevät on täällä mielestäni ehdottomasti kaunein vuodenaika, koska niin paljon kukkasta pukkaa. Lempparini on magnolia, mutta sen aika ei ole ihan vielä.

   Helsingin kasvattina olen tottunut meren läheisyyteen, joten sen puuttuminen joskus "häiritsee". Mutta siihen tottuu samoin kuin lukuisten järvien puuttumiseen. Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 2. On kyllä niin keväisen näköistä, taivaassa on juuri oikea kevään sävy.

  Hgissäkin tnään plusasteita, aurinko paistoi. Hihkuisin, ellen katsoisi allakkaan...ei kai se kevät voi vielä tänne tulla?

  Iso halaus sinulle ystävänpäivänä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso halaus takaisin ystävälle <3 Suomessa ei oikein tähän aikaan uskalla vielä keväästä haaveilla. Yksi runsas lumimyräkkä ja paluu talveen on taattu. Täällä uskaltaa niistä lumisateistakin haaveilla (en tietenkään enää haaveile: olisivat tulleet jolukuussa!), kun tietää ettei se lumi kauan maassa viivy.

   Perjantaina oli niin lämmin, että melkein heitin takin päältäni! Mutta en heittänyt.

   Poista
 3. Voih, kaunista ja ihanan keväistä. ♥ /Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, kevät on nyt lähtenyt käyntiin ja joka päivä puskee uutta versoa. Jee!

   Poista
 4. Mukavan keväisiä kuvia. Oulussa odotellaan vielä lumien sulamista. Viime viikolla hytistiin kipakoissa pakkasissa, nyt ollaan sentään muutaman asteen plussan puolella. Kevät keikkuen - ja hitaasti!! - tulevi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marika! Täällä kevät on nyt edennyt kohinalla, krookuksetkin ovat jo kukassa ja lämmöt huitelevat yli kymmenessä. Talvitakin voinee työntää kaappiin.   Poista
 5. Voi miten siellä on jo ihanan keväistä! Tänään täälläkin tuntui kevät tulleen - aurinko paistoi, hiki tuli toppatakissa ja kevät -tuoksui-!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta, kevät on nyt alkanut tulla kohinalla eikä talvitakkia varmaan enää tarvitse.

   Poista
 6. Kevät on parasta aikaa. Täälläkin on kevättä ilmassa ja aurinko paistaa. Lumikellot ovat ihania.
  Joka päivä ystävänpäivä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai, ystävät ovat tosiaan olemassa muulloinkin kuin yhtenä päivänä vuodessa, onneksi ;) <3

   Kevät on kauneinta aikaa, tykkään ja nautin!

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.