sunnuntai 4. joulukuuta 2016

4. Sukkamehusunnuntai

Jouduin ostamaan sukat saadakseni neljännen luukun toteutettua. Luonnollisesti kaapistani löytyisi varsin - sanoisinko mehukas - tarjonta sukkia, mutta mitäpä sitä ei tekisi bloginsa eteen. Uhrautuminen (vai oliko se uhriutuminen) on hoteista hotinta kuumaa nyt.

4. Sukkasunnuntai


Nuo sukat ovat kuin pumpulia iholla. Jalkakylpysuolaa enkä voidetta ole vielä kokeillut, koska tällä hetkellä joudun käyttämään tehokkaampaa voidetta. Olen jalkahoitofiikki. Arvostan jalkojani ja haluan pitää ne kunnossa.

Jalkani ovat kuljettaneet minua kaikkialle vuorten yli ja nummien läpi, mutalätäköt ja mättäät on ryvetty. Korkkareissa on kipitetty mukulakivillä. Jalat ovat siis kovassa käytössä, joten on vähintäänkin kohtuullista niitä rakastaen hoitaa.

Järisyttävä paljastus: Huomisen luukku sisältää kirjan. Sellaisen, joka sai minussa aikaan sekä raivoa että turhautumista ja muita epämääräisiä tuntemuksia.

Mukavaa sunnuntaita! Täällä paistelee aurinko ja ruoho on vihreää.

10 kommenttia:

 1. :D:D Noistakin saa varsin mehuisat sukat kun laitat niihin kylpysuolaa ja voidetta. Hauska luukku!
  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, Tiia, täytyypä kokeilla, NOT :D :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, Kia. Ihanalta muuten tuntuvat sukatkin jalassa. :)

   Poista
 3. Oliskohan se sit jalkakylvyn paikka! Hyvää sukkasunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta, eilen kylvetin jalat käyttäen pakkauksen suoloja. Sitten vielä voitelu, vaikutti ihan tasokkaalta jalkavoiteelta. Eli kannatti ostaa!

   Poista
 4. Ooh,ihanan näköinen paketti.Jalkahemmottelua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, pitää joskus hemmotella itseään. En ole pitkään ostellut itselleni (muuta kuin kirjoja, heh). :D

   Poista
 5. En ole käynyt blogistaniassa muutamaan päivään. Nyt vasta huomasin nämä uusimmat virityksesi. Upeeta! Törmäsin äskettäin Mielensäpahoittajan joulukalenteriin. Yllättäen niiden huumori nauratti! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuija, näitä on yllättävän hauska viritellä. Saas nähdä kuinka kauan viritysintoa riittää - toivottavasti tämän kuukauden. Olisi jännää, jos onnistuisi koko kalenterin vääntämään. :D

   Pitääkin googletella Mielensäpahoittajan joulukalenteria, jos sellainen netissä on. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.