tiistai 13. joulukuuta 2016

13. LUNTA!

Päivän luukku on

13. LUNTA

Lumi, tuo kaunis maiseman koristaja. Asiat, jotka eivät ole arkipäiväisiä, muuttuvat eksoottisiksi. En ole nähnyt lunta aikoihin. Tai no, viime talvena näin hieman Suomessa käydessäni. Täällä näkyy vain palmuja, ne ovat arkipäiväisiä.

Heitän tähän koosteen lumihetkistä täällä, koska en koskaan kyllästy katselemaan lunta varsinkaan siellä, missä sitä ei yleensä ole. Kuvat olen ottanut 18.1. 2013.

Kaipaanko lunta ja pakkastalvia? En todellakaan. Bonuskuvana bloggaaja itse, ihan on tuore tapaus eli kuva (muutaman viikon takaa).

8 kommenttia:

 1. Kauniit lumikuvat.Näin talvella välillä kaipailen lunta mutta ihan vähäsen.Pohjoisessa täällä voi löytää lunta kun on kylmää,ja on hiihtokeskuskin,mutta sinne ei tule sen takia lähdettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jael. Minä haluaisin lumisateen myös. Täällä kun tietää, ettei se lumi kauan kestä, niin ei tarvitse pelätä mitään koko talven kattavia loskakelejä. Kyllä täälläkin pohjoisemmassa on lunta, mutta ei tosiaan kiinnosta pakkaset :D

   Poista
 2. Lumi kuuluu talveen. En tykkää Etelä-Suomesta, kun täällä ei juuri lunta näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai, Suomen talveen lumi tosiaan kuuluu: se kaunistaa ja valoistaa maisemaa. Ilman lunta on todella paljasta ja synkkää Suomessa!

   Poista
 3. Jotenkin lumi sopii niin kauniisti sikäläisiin rakennuksiin ja maisemiin, toisin kuin Suomessa, missä se sopii paremmin maalaismaisemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirokko, minusta lumi sopii kaikkialle :D En siis silti haluaisi asua lumisessa maassa - ihan esteettisessä mielessä ajattelen asiaa.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.