tiistai 8. joulukuuta 2015

Lokakuun jämät ja marraskuun läjä

Kirjaraportointiprojektini on varsin hyvin onnistunut eli on aihetta taputtaa itseään olalle. Tavoitteenanihan on ollut kirjata kunkin kuukauden kirjahankinnat blogiini. Marraskuu on vielä kirjaamatta ja itse asiassa osa lokakuun ostoksistakin on raportoimatta.

Tässäpä siis lokakuun jämät, jotka puuttuvat kirjanpidosta:


Ja kas tässä marraskuun hankinnat:Marraskuun kasasta olen ehtinyt jo lukea Frimanssonin Pahaa pelkäämättä ja Hiltusen Sysipimeän. Niistä siis mietteet seuraavaksi. Maiju Lassilan Valituissa teoksissa on mukana muun muassa Tulitikkuja lainaamassa, jonka olen halunnut lukea jo kauan. Tuon korean kirjan löysin kirpparilta, josta se irtosi eurolla. Hyvä kauppa siis.

Onko kasoissa lukemiasi kirjoja? Mitä suosittelisit seuraavaksi? Joenpellon Sataa suolaista vettä on ns. Lohja-sarjan kolmas osa. Kaksi ensimmäistä minulla on jo hyllyssäni, mutta en ole vielä lukenut niistä kumpaakaan.

2 kommenttia:

  1. Minuakin kiinnostaa hieman Joenpelto. En ole varmaankaan lukenut yhden yhtä. Olen ostanut jostain Lohja -sarjasta lähtien kyllä kaikki ilmestyessään uusina. Kyselin antikvaarista viime viikolla, kuulemma hesalaiset eivät lue Joenpeltoa, no sepäs sattui, mähän olen maalainen. Wautsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen lukenut Joenpellolta vain "Elämän rouva, rouva Glad" ja pidin siitä. Omat Joenpeltoni olen löytänyt kirppareilta "maaseudulta". En muista olenko Helsingin kirppareilla tai antikvariaateissa niitä edes nähnyt.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.