tiistai 8. huhtikuuta 2014

Sillan alla


Lontoossa on kosolti siltoja; joistakin kuljetaan alta, joistakin yltä. Tai riippuupa se siitäkin kuka kulkee ja millä. Tässä kevyt kuvakooste viime torstailta ja kahdelta sillalta.

Jätän suosiolla hienot sillat (esim. ne turstisillat) ulos blogistani ja keskityn siihen, mitä harvempi turisti koskaan näkee. Näin teen jatkossakin.Siltojen alla voi olla kivoja luolastoja. Näihin ei tosin päässyt, koska kalterit.


Muratti ja muu heinä kasvaa sellaista vauhtia, että jos rehuja ei koskaan harvenneta, ne valtaavat kaiken. Täälläkin käydään harventamassa, koska muuten olisi sillanliepeet jo kasvaneet umpeen. Sillan päällä puksuttaa tube-linja.


Meilläkin on oma puutarhuri, joka huoltaa yhteispihaamme (jaamme sen kolmen muun huoneiston kanssa). Se (piha) olisi jo aikaa sitten kasvanut umpeen, jos ei sitä hoidettaisi. Näillä kuvilla ei tosin ole mitään tekemistä pihamme kanssa - kunhan totesin.


Huomenna kolisevat luurangot ulos kaapeista, vaan tällä kertaa ei ruumiiden muodossa.

16 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ensi kuussa pääsen Lontoseen... ja launataina saan nähdä ja kuulla Rock of Ages myös Göteborgissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullahan on sitten paljon kivaa tiedossa! Ja Lontoo on toukokuussa ihanimmillaan - tai ehkä jo nyt, kun tarkenee ja kukkaloisto on runsaimmillaan kun magnoliapuut ja kirsikat kukkivat (osa tosin jo kukkinut pois). :)

   Poista
 2. Kyl on makeet kuvat. Hienot portit. Vähän näyttäisi olevan tulvan poikasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on tosiaan tulvaa. Tammikuun ennätyssateet vaikuttavat vielä paikoittain.:)

   Poista
 3. Sinulla on aina niin ihania kuvia sieltä! :)

  VastaaPoista
 4. Tunnelmallisia kuvia. Olisipa meilläkin jo tuollaista vihreää! Tänään tosin bongasin sinivuokon, joten toivoa on. Tuo viimeinen on ihanan pysähtynyt, siinä on jotakin japanilaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta. :) En ole talvi-ihminen lainkaan, joten vaikka Suomea rakastankin niin olen iloinen, että täällä on talvellakin ikivihantia kasveja kosolti. Maisema ei muutu koskaan täysi alastomaksi ja harmaaksi. :)

   Poista
 5. Olen katsonut niin paljon murhabrittisarjoja ja lukenut kait vielä enemmän sellaisia dekkareita, että karvat nousivat pystyyn kauhusta, kun katsoin kuviasi. Kunhan vehreys valloittaa, ei ruumiita enää näy.
  Siis, sinäkin taisit löytää sieltä ainakin jonkinlaisia luurankoja, viitaten viimeiseen lauseesesi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ei löytynyt ruumita (onneksi!), vaan kryptinen viittaukseni koski vastikään lukemaani kirjaa. :D

   Täällä on kyllä runsaasti paikkoja, jotka sopisivat horror-leffan kulisseiksi!

   Poista
 6. Helmikuussa kun piipahdin Lontoossa, mietin itsekin siltojen kuvaamista. Se jäi ja en tietenkään olisi löytänyt muutamassa päivässä kun turistisiltoja.:) Sillat on kyllä hirmu mielenkiintoisia.

  Ja vielä pitää sanoa, että tuo sun viimeisin kuva on yksinkertaisesti HIENO.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne turistisillat(kin) ovat komeita ja näyttäviä, mutta minä en jaksa niistä enää innostua. Ovat muuttuneet arkipäiväisiksi. On jännä, miten kaikkeen tottuu. Kun tänä kesänä tulen Suomeen, aion kuvata rakasta Helsinkiä oikein urakalla - minulle se näyttäytyy nykyään eksoottisena ja jännittävänä, erilaisena! :))

   Kiitokset kuvakehusta!

   Poista
 7. Tunnelmallisia kuvia. Nyt tekee entistä enemmän mieli matkalle johonkin historialliseen kaupunkiin. Harmi kun Suomesta ei tällaisia "salaisia tiloja" löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomesta voi löytää autiotaloja! Sitä minulla on kovin ikävä Suomesta - nimittäin autiotönöjen etsimistä. Minulla oli melko hyvä tutka Suomessa, mutta täällä se ei toimi. Pitäisi mennä Lontoon rajojen ulkopuolelle (tai toiselle puolelle Lontoota), mikä on aika autottomalle aika hankalaa. :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiva - vieläkin odottelen sinun paikalliskuvia, vink vink! ;)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.