torstai 6. syyskuuta 2012

Kirjoja tulee ovista ja ikkunoista

Tein tänään charity shop -kierroksen, koska teki mieli hiplailla kirjoja. Mukaan lähtikin seitsemän kirjaa.

Charity shopit ovat siis vastaavia kuin Suomessa esim. jotkut lähetystön kirppikset: niissä on vaatteita, kirjoja, lasitavaraa jne. Tuotot menevät hyväntekeväisyyteen.


Täällä on kirjat melko edullisia Suomeen verrattuna, joten on todella vaikea estää itseään ostelemasta kirjoja. Pitää varmaan kohta muuttaa isompaan asuntoon, että kirjat mahtuu!

Ihan mielenkiinnosta ostin Paul McKennan kirjan Change Your Life in 7 Days. Olen lukenut paljonkin vastaavanlaisia kirjoja joskus aikoja sitten: mikään ei muuttunut. Ja kaikkia kirjoja en edes koskaan jaksanut lukea loppuun asti.


Tämän kohdalla ajattelin kokeilla sellaista, että kirjaan ajatuksiani ja kommenttejani tästä kirjasta jokaisen päivän osalta. Referoin kunkin päivän sisällön ja siitä heränneet mietteeni. En lupaa tehdä tätä viikon aikana, vaan aina silloin, kun saan yhden päivän osuuden luettua.

Toisin sanoen kirjan seitsemän päivää voi minulla kestää tyyliin seitsemän kuukautta, heh. No ei, yritän hoidella homman maksimissaan kahdessa viikossa. Ei olisi suuri homma lukea joka toinen päivä. Varaan kuitenkin itselleni oikeuden olla hitaampi.

En ole vielä edes aloittanut kirjaa, mutta tavoitteeni on lukea edes esipuhe huomenna. Ja testata toimiiko kirjan mukana tullut cd-levy.

~~~

Oletko huomannut, että Amman Lukuhetkissä on nyt meneillään Copycat-äänestys! Käy ihmeessä tsekkaamassa kannet: ovat todella upeita! Tässä suora linkki äänestyspostaukseen. Äänestysaikaa on 16.9. kello 22.00 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.