torstai 28. helmikuuta 2019

Voihan Kissa

Olisin tästä Junichiro Tanizakin kirjasta halunnut kirjoittaa kunnollisen postauksen, mutta en ehdikään. Olen jättänyt pakkailut ja kaiken muunkin viime tippaan ja "noutaja" tulee huomenna kukonlaulun aikaan, joten lätkäsen vain kirjakuvan ja paljastan että pidin kirjasta.

Junichiro Tanizaki: A Cat, A Man, And Two Women

A Cat, a Man, and Two Women muuten sopii hyvin Helmet-lukuhaasteen kohtaan  39. Ihmisen ja eläimen suhteesta kertova kirja. Kirjan nimi on muuten erittäin kuvaava, sillä kirja todellakin kertoo yhdestä kissasta, miehestä ja kahdesta naisesta. Kissa on tärkein.

Blogi vaikenee nyt epämääräiseksi ajaksi. Reissufiilistelyäni voi lukea toisesta blogistani, jonne myös reissujutut postaan kunhan olen ensin reissannut.

2 kommenttia:

 1. Näyttää siltä, että kirjastomme kaukopalveluhenkilö saa jälleen etsiä mulle japanilaisen kissakirjan luettavaksi! :D

  Hauskaa reissua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana kuulla että kiinnostuit tästä! Tämä on ihan klassikkokirja ja minusta varsin maukas "ihmissuhdemättö", johon on sotkettu kissa. Kirjan henkilöt eivät ole järin pidettäviä. :D

   Reissusta palattu!

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.