keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Loput helmikuun kirjaostoksistaKirjoja on ilmestynyt lisää vielä tässä helmikuun aikana, osanhan listasin jo aiemmin. Tässä siis vielä loput “lapsukaiset”.


5. George and Weedon Grossmith: The Diary of a Nobody

Lehteilin kirjaa puodissa lukien sieltä täältä. Kiinnostuin kovasti, onhan kyseessä kuvaus eräänlaisesta englantilaisesta arkkityypistä.


6. Francesca Jakobi: Bitter

Lähihistoriallinen romaani, kiinnosteli minua jo ilmestyessään mutta sitten unohdin koko jutun vain muistaakseni uudelleen.


7. Wilkie Collins: The Haunted Hotel

Goottilainen kauhu kiinnostaa.


8. Jo Nesbo: The Devil’s Star

En saa tätä Hole-sarjaa luettua, ellen omista sarjan kirjoja. Niitä ei nimittäin tule lainattua kirjastosta, koska Hole-lukufiilis tulee aina salaa ja yllättäin ja kirjan pitää silloin olla saatavilla heti. Ostelen tätä sarjaa julkaisujärjestyksessä charity shopeista eli punnalla parilla saa seuraavan aina odottelemaan.

Tästä Hole-sarjasta muodostunee minulle Se Sarja, josta otan kirjan lukuun aina halutessani tavata “tuttuja”. Joskus en vain jaksa uusia ihmisiä edes kirjallisuudessa, vaan haluan kulkea tutussa “asetelmassa” ja seurassa.


9. Katja Ivar: Evil Things

Kiinnostuin kirjasta, koska se sijoittuu Suomen Lappiin ja vieläpä 50-luvulle. Kyseessä on dekkari, joka ilmeisesti aloittaa ns. Hella Mauzer -sarjan. Hella työskentelee poliisina Helsingissä, mutta hänet siirretään Lappiin koska häntä pidetään liian “tnnnepitoisena”.

Googlettelin Katja Ivaria, sillä olisin ihan vain uteliaisuudesta halunnut tietää hänen kansalaisuutensa. Hän on varttunut sekä Venäjällä että Yhdysvalloissa.


10. Tomoka Shibasaki: Spring Garden

Tämä on roikkunut minulla ei kiireelliset -hankinltalistalla (kirjaa ei saa alueeni kirjastoista) eli nappaan mukaan tavatessa, mutta en viitsi tilata erikseen mistään. No nyt tuli vastaan charity shopissa kahdella punnalla.
Sellaisia kullanmuruja tällä erää. Näistä eniten minua kiinnostaa nyt (huomenna saatan tuntea toisin) tuo Katja Ivarin kirja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.