Hae tästä blogista

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Vinkki: osallistu kirja-arvontaan!

Maijalla (Maijan ilmestykset) on blogissaan arvonta, jossa voi voittaa hänen uusimman romaaninsa, Makuuhaavoja. Kannattaa käydä vastaamassa mielenkiintoiseen kysymykseen ja osallisua arvontaan!

Maija esiintyi eilen Ylen Inhimillinen tekijä -haastatteluohjelmassa. Jos missasit ohjelman tai asut ympäri maailmaa, ei hätää: ohjelma on katseltavissa YleAreenassa.

Katsoin kyseisen ohjelman juuri itse, ja haluan suositella sitä kaikille - myös niille, joita asia (Krooninen väsymysoireyhtymä, CFS) ei henkilökohtaisesti kosketa.

Ja kun olet katsonut ohjelman, käy ihmeessä lukemassa ja/tai kertomassa mietteesi Maijan blogissa. Siellä on mielenkiintoisia kommentteja liittyen ohjelmaan. Ohjelmasta jäi toiveikas ja hyvä olo, vaikka aihe on varmasti raskas etenkin sairastuneille itselleen.
3 kommenttia:

 1. Olen lukenut Makuuhaavoja ja tykkäsin kirjan tarinasta huolimatta siitä, että se kertoi vakavasti sairaasta ihmisestä.
  Katsoin myös Inhimillisen tekijän, missä Maija oli puhumassa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, käyn katsomassa!

  VastaaPoista
 3. Mai Laakso, minäkin uskallan varovaisesti ajatella, että pidän Makuuhaavoista. Ainakin sen perusteella, mitä olen kirjasta toisten mietteitä lukenut, vaikuttaa "minun" kirjalta. Mutta sehän selviää lopullisesti, kunhan luen kirjan. :)

  Sannabanana, käy ihmeessä ja osallistu myös arvontaan!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.