keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Neiti Peregrinen omituiset ipanat

TULOSSA PIAN!


En yleensa ennakkomainostele lukemisiani, mutta nyt on pakko. Tilasin juuri Ransom Riggsin kirjan Miss Peregrine's Home for Peculiar Children.

Kyseessä on valokuvin kuvitettu romaani ja uskallan jo veikata, että ainakin kuvat ovat mieleeni. Luulen, että myös itse tarina.

Kirjasta on tehty video, joka on ehkä paras koskaan näkemäni kirjasta tehty video.Bonuksena toinen video, jossa kerrotaan enemmän kirjan synnystä. Kannattaa katsoa sekin etenkin, jos autiotalot kiinnostavat!

Tuli juuri hinku matkustaa Belgiaan...Kirjasta ei toistaiseksi enempää, koska en ole sitä lukenut (enkä edes omista sitä vielä). Tilasin sen Amazonista tänään ja toivon hartaasti, että se ehtisi tulla vielä tällä viikolla.

Ransom Riggsin blogi.

3 kommenttia:

 1. Hui! Minua odottaa jäätelö ja hurja dekkari, mutta nyt pelottaa oikeesti ja mies on reissussa ja koira vanha. Jotenkin on aina kauheampaa, jos sen näkee filmillä ja sitten vielä kun mukana on lapsia...

  Belgia on Espanjan ohella ainoa Euroopan maa, johon en ole koskaan halunnut matkustaa. Ne meidän auto kiertää...Tosin mies työmatkalla usein Belgiassa, mutta minuun se ei liity.

  No, jos yöllä nyt valovn kauhusta, se ei ole mun dekkarin vaan sun syytä;-)

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Pitäisköhän itekin tilata toi jostain...

  Leena, munkin mies on reissussa ja koira hoidossa, mutta ei vielä alkanut pelottaa :D

  VastaaPoista
 3. Leena Lumi, toivottavasti sait nukuttua ilman painajaisia ;) Minä täällä ihan töpinöissäni odottelen tuota kirjaa. Ja toivon, että on mahdollisimman karmaiseva!

  Itse olen ajanut (tai pikemminkin ollut kyydissä) Belgian läpiajolla. Tuolloin ei siellä yövytty. Olisi kiva tehdä sinne autiotaloretki!

  Ii, Amazonista saa. Ja AdLibriksestä. ;)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.