tiistai 29. syyskuuta 2015

Washingtonista Floridaan


Hei vaan, en ole edelleenkään kuollut (mikäs pahan tappaisi), vaan yhä tien päällä ja ihan metsässä. Ja vuoressa. Ja kaupungissa. Ja ties missä.

Retki alkoi Washingtonista, missä myös ehdin vanhentua. Synttäri-mojitoa siemailemassa sivistyneesti piknik-liinaan pukeutuneena. Vietin päivän parhaassa seurassa eli itseni kanssa.


Päivän kruunasi se, että sain pällistellä erästä lempimaalaustani livenä Washingtonin National Gallery of Artsissa. Giuseppe Arcimboldo, Four Seasons in One Head.


Washingtonissa on myös eräs mahtavan upea hautausmaa. Meinasi taju lähteä sellaisen kulahtaneen kauneuden keskellä. Kuvia tulossa, kunhan pääsen kotiin täältä!

Kirjoja olen myös bongannut, mutta en ole ostanut yhden yhtä, hui kamala!


Parit vuoret on valloitettu niin Virginiassa kuin Tennesseessäkin.New Orleansissa relattiin hetkinen patikkaputken päätteeksi.Että ihminen jaksaisi patikoida lisää. Eräs Florida-patikka ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Sade ja ukkonen yllätti patikoijat ja muutama muukin muuttuja ilmaantui. Mainittakoon, että päädyimme eräälle motarille ja sieltä erään ystävällisen ihmisen autoon, joka kuljetti meidät omalle autollemme. Happy end.


Siinäpä kevyt kooste kirjabloggaajan retkestä, johon ei kuulu kirjoja. Paitsi lennolla pystyin lukemaan todella hyvin. Johtui varmasti siitä, että kirja on todella koskettavan koukuttava.Sen lukemista jatkan sitten paluulennolla, mutta sitä ennen ehtii vielä patikoida.

Nyt olen siis Tallahasseessa, Floridassa. Että terveisiä, toverit.

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, etenkin tuo piknik-mekko näytti suloiselta! Ja siis myöhästyneet onnittelut ikääntymisen johdosta!

  Onko tuo koira ihan elävä? Raukka-pieni on kuukahtanut liian raskaiden asusteiden uuvuttamana!

  Kiva kuulla reissustasi, olen pysytellyt pois somesta ihan tarkouituksella, liian paljon ärsykkeitä siellä, Blogit ovat ihanan leppoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on lempimekkoni, vähän fiftarityyliä kait. Vai oliskohan sixtari, hoho. ;)

   Koira on ihan elävä ja eloisa ja sen omistaja mukava heppu eli ei pakota eikä kiusi koiraa. Hän pukee koiran vain hetkeksi ja haukku menee oma-aloitteisesti "asentoon". Ja tarkoituksena tietenkin kerätä tippejä. Annoin minäkin muutaman roposen ^_^

   Minullakin on tullut mitta täyteen tietyistä aiheista, joista jossain jauhetaan jatkuvasti ja samat linkit kierävät seinältä toiselle ja kaikilla on paha mieli ja kaikki on perseestä jne.

   Poista
 2. Tallahassee lassie vaan sinne, kiva raportti! Onpa aika professionaali tuo dogikin varusteiltaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ammattilaiskoira on ja hyvin näytti tienaavan. ;)

   Poista
 3. Terveisiä reissaajalle ja synttärionnittelut! Huomasin jossain synttärikortteja, joissa luki "Ei kannata juhlia toisen vanhenemista, vaan sitä, että toinen on syntynyt!" Siis onnittelut siitä, että olet syntynyt ja bloggailet täällä iloksemme.
  Kutkuttavi matkakuvia. Odotan lisää...
  Minullakin näyttäisi olevan mahdollista tehdä keväällä USA:n matka, toisen kerran elämässäni. Kohde voi vielä kyllä muuttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, nyt olen jo onnellisesti päässyt kotiin. Turkissa vissiin onnitellaan sanomalla "Kiva kun synnyit". Näin muistelisin oppineeni eräältä paljon Turkista tietävältä. Minusta se on kauniisti sanottu ja idea siis sama kuin tuossa sinun sitaatissasi. :))

   Olen aika paljon rampannut Usassa ja ensi vuonna kaiketi menen jälleen. Mukava maa matkustaa, mutta en kestäisi asua siellä. Mihin päin Jenkkejä mahdollisesti matkustat, jos matkustat?

   Poista
  2. Nykkihän se olisi tärkein, mutta myös jazzin synnyinseudut etelässä kiinnostavat. Katsotaan...

   Poista
  3. Molemmat antoisia kohteita. Olen Nykissä ollut usean kerran, viime kerralla joitakin vuosia sitten vietin siellä pari viikkoa. Minulla ei ole enää kaipuuta sinne, ainakaan toistaiseksi. :)

   Poista
 4. Ihana kuulumiskooste :)
  Lomalle olis tarvetta, ja USAkin kiinnostais. Jonain kauniina paivana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Aussit kanssa kiinnostaisi. :) Eräs niistä harvoista maista, joissa voisin kuvitella peräti asuvani. <3

   Poista
 5. Voi tuota hauvelia:) Washington ja Florida on molemmat nähty,mutta ei sitä reittiä niiden välillä;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen jää väliin muun muassa Appalakit eli runsaasti mahdollisuuksia vaikkapa patikoida :D

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.