torstai 31. maaliskuuta 2011

Lukutoukan paljastuksia

Sain tämän haasteen Meriltä, kiitokset!

Kuka?

34-vuotias intohimoinen lukija Lontoosta, jossa asun mieheni kanssa. Olen ollut lukutoukka jo pienestä pitäen eikä kiinnostukselle näy loppua. Ja hyvä niin.


Lukemisen lisäksi tykkään kirjoittaa, matkustella, lenkkeillä, valokuvata, fillaroida ja mitä nyt ikinä tuleekin mieleeni.

Mitä?

Luen kirjoja laidasta laitaan. Eri teemat taitavat mennä vähän kausittain. Suoranaista fantasiaa en kuitenkaan lue juuri laisinkaan enkä ihan puhtaasti romanttisia kirjojakaan.

Luin paljon romantiikkaa nuorempana, mutta se on jäänyt lähes kokonaan pois tässä matkan varrella. Mutta eihän sitä tiedä, jos innostun uudestaan siitäkin lajista!

Nykyään luen pääasiassa englanniksi, Suomessa asuessani lähinnä suomeksi. Minulla on täällä vielä muutamia lukemattomia suomenkielisiä kirjoja, jotka roudasin mukanani Suomesta.

Missä?


Pääsääntöisesti luen kotona ja yleensä sängyssä tai sohvalla löhöillen.

Yllä olevassa kuvassa on kotitalomme: meidän osuutemme siitä on koko ylin kerros. Nuoli osoittaa makuuhuoneemme ikkunaan. Kuvan olen ottanut 19.3.2011.

Milloin?

Tätä blogia olen yleensä päivitellyt vain, kun olen lukenut kirjan. Siksi päivitysten välillä voi joskus olla viikkokin.

Olen kuitenkin harkinnut, että voisin laajentaa hieman tätä blogia ja kirjoittaa väliaikoina jotain muuta kirjoihin liittyvää.

Mitä mielessä nyt?

Sain juuri edellisen kirjan loppuun ja mietin, mitä lukisin seuraavaksi. Ongelmana ei ole se, etteikö olisi luettavaa, vaan pikemminkin runsaudenpula.

Olen karsinut vaihtoehdot nyt kahteen ja veivaan niiden välillä. On se joskus vaikeaa!

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista oli saada lukea sinun mitä, missä , milloin..

    Nätissä talossa te asutta!

    VastaaPoista
  2. Hanne, kiva kun tykkäsit :) Omiin silmiini meidän talo on aika arkinen. Täällä on paljon komeampiakin! ;D

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.