Hae tästä blogista

tiistai 12. helmikuuta 2013

Kirjoja metsästämässä

Menin tänään kirjastoon, mutten päässytkään kirjastoon asti. Oikeasti en ollut edes menemässä sinne, kunhan uskottelin itselleni niin.

Sen sijaan tein kirjakauppa- ja kirpparikierroksen. Lähdin liikenteeseen afrikkamielellä ja metsästys tuottikin ihan kivasti hedelmää.

  
Tony Park on minulle ennestään tuntematon kirjailija, mutta päätinpä tutustua. African Dawn lähti mukaan 2,50 punnalla Charity shopista.

Waterstonesin ale-hyllystä bongasin Kachi A. Ozumban kirjan The Shadow of a Smile, never heard. Takateksti vaikuttaa kiinnostavalta: päästään ilmeisesti tutustumaan nigerialaiseen vankilaan eikä maksa kuin 99 penceä.

Adam Nevill ei rituaaleineen kuulu joukkoon. Siinä ei hengailla Afrikassa, vaan skandivaanisessa korvessa. En tarkalleen tiedä missä, vissiin Ruotsissa. Nevill on niinikään ihan uusi nimi minulle, mutta päätin uhrata punnan tähän uuteen tuttavuuteen.

Kyseessä on ehkä paranormaali fantasiakauhutrilleri. Tai sitten ei. Olisi kyllä kiva, jos tykkäisin tästä, sillä Adam on kirjoittanut useampiakin kirjoja. Olisi mukavaa, jos löytyisi uusi kauhutrillerilemppari. Vapise King (en tosin ole Kingiä lukenut sitten nuoruuden enkä varmaan enää luekaan)!

WHSmithistä tarttui käteen muutamat misery litit, punta per misery.


 Kaikkiaan törsäsin siis 7,5 puntaa tänään kirjoihin, eikä tullut edes morkkista. 

Cancer recearch charity shop: hyvä ja tosi vaihtuvainen kirjavalikoima.

Onko kenellekään muulle nämä kirjat tuttuja? Minulle ainoa ennestään tuttu on tuo Natascha Kampuschista kertova kirja. Siitä ei ole vissiin kukaan voinut olla kuulematta.

4 kommenttia:

 1. Hannele, niin löytää! Siksi niissä onkin niin mukava käydä tutkailemassa, kun ei ikinä tiedä, mitä voi tulla eteen :)

  VastaaPoista
 2. Oh, aarteiden tanssia. Eivät ole tuttuja - muuten kuin tuo Kampuschista kertova.

  Kivoja lukuhetkiä!

  VastaaPoista
 3. Helmi-Maaria, tykkään kokeilla minulle tuntemattomia kirjailijoita, vaikka samalla tietty jännittää tuleeko luettua ihan huti. Onneksi osaan nykyään jättää kirjan kesken, jos ei millään kolahda. Vaikeaa se kyllä on ja aiheuttaa kamalia omantunnontuskia ;D  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.