tiistai 18. heinäkuuta 2017

Gone fishing - Olen kalassa

Taas synnytin tahattoman tauon, mutta olemassaolo on viime aikoina ollut kovin kivuliasta (koska leukanivelen sitkeä tulehdus).
 
Olen siirtynyt Suomeen ja ehtinyt ihailla kaunista Helsinkiä ja ystäviäni plus sukua, mutta en niin paljon kuin olisin halunnut. Runsas lääkkeidenkäyttö on pistänyt vatsan kuralle jne. joten olemisen sietämätön keveys - mikäli sellaista oli - onkin sietämättömän painava.

Siksipä siirryn potemaan maaseudulle, koska makaan mieluummin mökkimaisemissa kuin yksin kantakaupungin yksiössä. Pääsen myös käsiksi kirjaston palveluihin, johon minut on luvattu kiikuttaa heti huomenna. Lukeminen on takkuillut, koska en pysy hereillä ja hereillä ollessani olen liian aivokuollut tajutakseni paljon mitään.

Olen silti toiveikas: nyt juuri ei pahemmin satu ja aivotkin suunnilleen pelaa.

Roudasin mutsin metsään, vähän urbexia elämään!


Luku-uutiset:

Luin jokunen aika sitten Jo Nesbon The Redbreastin eli Punarinnan. Se on kolmas Harry Hole -kirja. Pidin, vaikka rintamakuvausta oli ajoittain hieman liikaa minun makuuni. Tämän syvällisempää mielipidettä ei ole nyt luvassa, sori siitä.

Tällä hetkellä luen Tsitsi Dangarembgan romaania Nervous Conditions. Siitä kirjoittelen pidemmin sen luettuani.

Sitten alkaakin suomalainen suvi eli luen pääasiassa suomalaista kirjallisuutta. Samalla pyrin aktivoimaan blogini uudelleen ja vastaamaan vieläkin vastaamatta jääneisiin kommentteihin.

11 kommenttia:

 1. Mukavaa Suomi-lomaa! Ja parempaa vointia! <3

  Minullakin on lukeminen takkuillut, vaikka en ole kipeä ollutkaan. En ole saanut luettua n. kuukauteen sivun sivua. Varmaan pitää kohta aloittaa kesken oleva kirja alusta, kun olen unohtanut kirjan alun.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiitokset, parempaa vointia ja ilmoja odotellaan edelleen. ;) <3

   Lukeminen on tosiaan minullakin ollut sellaista lypsämistä, että hyvä kun muutaman sivun saa kerrallaan luettua. Tosin kesäisin ajatus harhailee minulla muutenkin herkemmin kaiken muun lisäksi.

   Minulle meinasi käydä samoin eli kirja oli niin kauan kesken, että aloin jo miettiä pitäisikö aloittaa alusta. Tyydyin selaamaan alkua muistia virkistääkseni. :D

   Poista
 2. Lähetän ❤️ ja toivon vähempiä kipuja & lempeyttä vatsalle. Lääkekuuri on kyllä inhottava juuri vatsankin suhteen.

  Hyviä lukuhetkiä ja kesäkelejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset <3 Pääsin eilen saunaan pitkästä aikaa ja se kyllä rentoutti! Sitä ennen hain kirjastosta kassillisen kirjoja :P

   Ihanaa kesää sinullekin!

   Poista
 3. Mahdollisimman levollista ja särytöntä böndeilyä, muru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits, muru <3 Säryttömyys olisi kyllä kova sana, plääh ja vali vali. Nyt ei satu, mutta viime yö oli taas helvetistä.

   Poista
 4. Toipumisia luontoäidin helmassa,vino pino suomalaista kirjallisuutta pöydälle ja tietty: kireitä siimoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nyt on haettu se vino pino suomalaista kirjallisuutta plus yksi ruotsalainen. Siimat jäänevät kiristämättä tällä kertaa, ellei sää ala suosia :D

   Poista
 5. Mukavaa Suomi-lomaa, ja toivottavasti maaseudun kauneus ja hiljaisuus saa vatsankin parempaan kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä ainakin mieli lepää ja kirjat tuovat lohtua <3

   Poista
 6. Toipumista Suomen suloisessa suvessa! Pikaisia sellaisia!
  Aiotko olla pitkään näissä maisemissa?
  Eilen juuri Irwiksen kanssa pohdiskeltiin josko sinua jossain joskus nähtäisiin :o

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.