maanantai 15. huhtikuuta 2013

Arvonnan voittajatKiitän kovasti kaikkia arvontaani osallistuneita. Palkintokirjalista ei paisunut niin paljon kuin oli tarkoitus, koska... Noh, sanotaas suoraan: olin saamaton.

Nytkin menen siitä, missä aita on matalin eli arvon voittajat Randomsiserilla. Tuotahan voi käyttää myös tärkeiden päätösten tekemisessä esim. minkäs kirjan sitä lukisi seuraavaksi.

Mutta asiaan eli tässäpä arvonnan voittajat:

Mymskä
Irene
Helmi-Maaria Pisara

Onnittelut kaikille! Numero ykkönen saa valita kirjan ensin, sitten kakkonen ja kolmas viimeisenä muttei vähäisimpänä kuitenkaan. Kirjatoive ja osoitetiedot saapi laittaa elegiah@gmail.com

Vastaan arvontapostauksen kommentteihin tämän viikon aikana. Oli muuten kiva löytää sieltä monta minulle ennestään tuntematonta nimeä. Tulen piakkoin tutustumaan blogeihinne.

Tänne tuli vihdoinkin kunnon kevät, ja se on vaikeuttanut luku- ja bloggausharrastustani ja vaikeuttanee sitä jatkossakin.

12 kommenttia:

 1. Hei, kiitokset vinkistä, toi Randomsiser on ihan ykkönen! Ei tarvitse omassa tulevassa arvonnassa väkertää lappujen kanssa... Toisaalta siinä puuhassa on oma tunnelmansa :D Voiko tuohon laittaa siis useamman merkinnän yhtä kohdin? En juuri nyt ehdi tutustua ohjelmaan paremmin, pojat hakkaa pleikkaria tuossa vieressä ja mulla on flunssa. Blaah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lapuissa on ihan omanlaisensa tunnelma ja olisin mieluusti itse suorittanut arvonnan niillä, mutta maanantai tuli niin äkkiä, etten ehtinyt (eli siis jaksanut, heh). :D

   Randomsiserissa heität kaikki osalliset tuohon lodjuun (pilkku väliin), ja se arpoo vain yhden nimen kerrallaan. Nimet eivät kuitenkaan katoa eli voit arpoa useamman kerran :)

   Poista
 2. Wohoo! Intternetti on sitten kiva, kun täällä voitan usein arpajaisissa, oikeassa elämässä en koskaan! Nyt paneudunkin voittovaihtoehtoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin paneuduttu, pistä postia tulemaan piakkoin! :)

   Poista
 3. Whaaaaaaaat? Voitinko minä muka jotain? Happy days! Kiitos Elegia! Laitanpa sähkäriä tulemaan, kunhan tutkin uudestaan kirjalistaa. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku aina joskus voittaa, nyt se olit sinäkin ;D Laittele tosiaan maililla kirjavalintasi (Häränsydäminen mies valittu - kaikki muut vapaata riistaa) ja osoitetiedot, niin palkinto pääsee matkaan :)

   Poista
 4. Mitä ihmettä! Täälläkö on arvottu enkä ole ehtinyt mukaan ;-D.... Onnea voittajille! (Yleensä edes mainostan arvontoja, ellen itse tohdi sillä kertaa mukaan...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä aina huomaa. Nyt on aika monta arvontaa käynnissä :)

   Poista
 5. Oh hei siistiä :) Miksiköhän minulta meni tämä tulospostauksesi aivan ohi, vaikka mielestäni kyllä maanantaina tsekkasin kaikki blogit lävitse..hm..Kiitos arvonnasta ja tuhtia viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kaikkea aina huomaa :) Tämä oli muuten jo toinen kerta, kun voitat arvonnassani - sinussa on jotain maagista tenhoa ;))

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.