Hae tästä blogista

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kummituksia ja painia

Lukunurkka edestä.

Saatan pitää hetkisen vapaata lukemisesta, koska saamme tänne vieraita ihan Suomesta asti. Tai eivät he mitään vieraita ole, ystäviä ovat.

En varmaankaan ehdi pahemmin lueskella visiitin aikana, mutta jos joudan niin postaan ainakin kummituksista ja painista. Niistä lisää sitten.

Lukunurkka melkein takaa.

Yritän kyllä jossain välissä postata Johanna Holmströmin kirjasta Itämaa, joka minulla on vielä kesken. Loppusuoralla kesken on myös jännittävä kauhukirja, joka tarttui käteeni kirjastossa ihan pelkän kantensa takia (katso kuva!). Eikä muuten takatekstikään ollut hullumpi.

Kauhukirja (josta tulee postaus huomenna, toivottavasti).


Sarjamurhaajaa täytyy vielä odotella tovi. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

Ps. Vastaan edellisen postauksen vastaamattomiin kommentteihin heti, kun kerkiän eli en ignoraa ketään.

8 kommenttia:

  1. Minä olen ihan hulluna ihmisten koteihin, ihanaa että vilautit lukunurkkaa! :) Vietä rattoisa viikonloppu, hani <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeasti tuo lukunurkkaus on vähän hämäävä, sillä en useinkaan lue siinä. Se on kirjojen tutkailukeskus enemmänkin. Luen pääasiassa sohvalla ja sängyssä ;)

      Ihanaa viikonloppua sinullekin <3

      Poista
  2. Ooooh, mikä lukunurkka! Minä haaveilen sellaisesta, jossa olisi hyvä nojatuoli, hyvä valaisin ja lämmintä (kevät ei vieläkään lämmitä Suomessa, ja meidän asunnossamme vetää muutenkin ylettömän paljon). Mukavaa viikonloppua teille sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullekin kelpaisi kunnon nojatuoli, johon mahtuisi löhöilemään eri asennoissa! Ehkä sitten, kun muutamme sinne linnoitukseen ;)

      Täällä oli ihanan lämmintä (parikymmentä astetta), mutta nyt taas vähän viileni, hrr. Kevät tulee hitaasti, mutta varmasti - sinnekin :)

      Aurinkoista viikonloppua sinulle!

      Poista
  3. Ihanan tunnelmallista!

    Ja miten mukavaa: ystävällisiä vieraita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, vieraat ovat ystäviä eivätkä vieraita ;) Aika on kulunut siivillä enkä ole ehtinyt lukea ollenkaan! Alkaa olla vieroitusoireita ;D

      Poista
  4. Toivottavasti ystävällisten vieraiden kanssa on mukavaa. :) Minäkin ihailen kovasti lukunurkkaasi, näyttää viehättävältä.

    Hurjan näköinen kauhukirja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ollut mahdottoman hauskaa ja hauskuus jatkuu vielä hetkisen. Sitten palaan ruotuun ;)

      Minustakin tuo kansi on hurjan ihana!

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.