Hae tästä blogista

torstai 20. heinäkuuta 2017

Novellihaaste 2

Ompun pykäämä novellihaaste saa jatkoa ja tällä kertaa haaste kestää peräti vuoden ja sisältää muutamia "koukkuja". Haastetta isännöi Nipet-blogin Juha, lue tarkempi haasteen kuvaus täältä.


Toteutan haasteen samalla tyylillä kuin viimeksikin eli päivitän tähän postaukseen lukemani novellit. Siten on helpompi sitten vuoden kuluttua tarkistella, mitä tuli luettua. Tavoitteeni on korkealla eli havittelen tuplapeukuttajan arvonimeä!


Novellihaasteeseen lukemani novellit:

1. Minna Canth: Kauppa-Lopo (peukutus: tapahtumapaikka)
2. Koji Suzuki: Disposable Diapers and a Race Replica (peukutus: teema)
3. Koji Suzuki: Irregular Breathing (peukutus: sävy)
4.

5 kommenttia:

 1. Otan sinusta mallia, kunhan ehdin.
  Viimeksi kyllä luin novelleja, mutta jäi kirjoittamatta. Nyt parannan tapani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas luen niin harvoin novelleja, että tuon ekan haasteen myötä sain inspiraatiota tarttua niihin. Minusta oli myös mukava kirjoitella yksittäisistä novelleista. Se on jotenkin helpompaa kuin käsitellä novellikokoelmaa kokonaisuutena ja toisaalta voi lukea yksittäisiä novelleja sen sijaan että esim. koko kokoelmaa.

   Osallistu ihmeessä ja käy ilmoittautumassa Nipvetin blogissa :)

   Poista
 2. Entä minä? Kirjoittelen novellia muistuttavia juttuja blogiini. Tai ehkä niitä ei kelpuuteta novelliksi. Ehkä ne on vain pelkkiä juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, en ollut kärryillä ollenkaan. Se tarkoittaa siis JULKAISTUJA novelleja. Käsirin väärin. Luulin että kysymys on bloggaajien välisistä jutuista.

   Poista
  2. Juu, novellihaasteen tarkoitus on tosiaan lukea novelleja ja siten tuoda niitä esille. Haastee sopii kaltaiselleni "novellikammoiselle" oikein hyvin eli kannustaa tarttumaan rohkeasti niihin. Ilman tällaista haastetta minun ei välttämättä tulisi luettua juuri lainkaan novelleja. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.