maanantai 3. marraskuuta 2014

Syksyinen kuvatervehdys


Syksy on saapunut tännekin. Tässä muutama kuva viime viikolta.
Huomenna tai ylihuomenna sitten kirjamietteitä. Muutama kirja on jo jonossa odottelemassa vuoroaan.


Oikein mukavaa marraskuun ja tuoreen viikon alkua!

14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!
  Täällä on harmaata ja sateista, kaikki lehdetkin ovat jo lähteneet puista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tarkeni viikonloppuna t-paidalla! Nyt onkin ollut tavanomaista lämpimämpi syksy. :)

   Poista
 2. Elegia hienot kuvat. Tiedätkö, katsomme nyt lauantaisin su iltana tallennettua Syrjäinen maa (Hinterland), joka sijoittuu Walesiin ja sekoittaa kymriä ja englantia. Joka kerta kun katson sen metsä- ja vesiputouksia, muistan sen sun yhden juttusi siitä Walesin matkasta, jossa sitä ikimetsää, hyvin kelttiläistä ja niitä putouksia...

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Leena! Ja onpa kiva, että kuvani tulevat mieleesi noin ihanassa yhteydessä <3 En ole Hinterlandia katsonut, mutta nimi kuulostaa etäisesti tutulta.

   Poista
 3. Aivan uskomattoman hienoja kuvia, kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Ooh, kuvia kuin satukirjasta! Täällä ruska meni jotenkin tosi äkkiä, nyt on vaan harmaata ja harmaata ja taas harmaata. Pari kertaa tullut jo luntakin, mutta onneksi ovat sulaneet pois. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä riittää vielä lehtiä puissa. Tuppaavat kaljuuntumaan eri aikaan eli joissakin kohdin on vielä vihreää, joissakin nakua. Toivottavasti tänne ei tule lunta tänä talvena!

   Poista
 5. Kuin aika olisi toinen, menneitä vuosikymmeniä. Komeeta!

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia. Voi noita värejä... marraskuun pimeyden, lumen, loskan ja vesisateen keskellä nuo ovat oikea piristysruiske. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, onneksi tätä väri-ilottelua vielä piisaa jokusen hetken ja senkin jälkeen jäävät ne ikivihreät rehut piristämään harmautta. :)

   Poista
 7. Satumaisia kuvia! Tuo vihreä väri Lontoon puissa on minulle suuri arvoitus. Täällä vihreys on jo väistynyt marraskuun mustan tieltä. Mukavaa marraskuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Joana! Kyseessä on puulajit, joiden kaarna on vihertävää - toisissa jopa hyvin vihreää. Luonto kja kasvusto täällä ovat melko erilaiset kuin Suomessa, vaikka samojakin kasveja ja puita toki on - tosin aika eri mittasuhteessa. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.