keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Little Venice to Camden


Kanaalipoljenta sai jatkoa siitä, mihin se viimeksi jäi. Maanantaina (täällä bank holiday) fillaroitiin (miehekkeeni kanssa) kanaalinrantaa pitkin Paddingtoniin, Little Veniceen. Nämä kuvat ovat ainoastaan pätkältä Little Venice to Camden Lock.

Oikeastaan muut kuvat (jos niitä olisi) olisivat mielenkiintoisempia, mutta en jaksanut kuvata, koska oli niin hyvä vauhti päällä. Poljettavaa kertyi noin 55 kilsaa.Camden Lock. Camden on mielestäni ihan pakollinen kohde, jos tulee Lontoossa käymään.
Huomenna sitten vaihteeksi kirjamietteitä. En ole viime aikoina pahemmin "ehtinyt" (jaksanut) lukea, koska on ollut ns. niin paljon muuta lautasella.

12 kommenttia:

 1. Tämä - kuten aiemmatkin postauksesi Lontoosta - saavat matkakuumeen yhä nousemaan.
  Olimme viimeksi Englannissa kauan sitten niin, että asuimme ensin pari viikkoa talossa maaseudulla (maitopullot tuli takaovelle ja käki kukkui pihaportilla, idyllistä) ja sitten kolme päivää lopuksi Lontoossa. Olisi voinut olla toisin päin. Suomi on niin maaseutua, että täältä pitää päästä välillä vaeltelemaan suurkaupunkeihin.
  Nuorena olin Tiptreen kansainvälisellä työleirillä, Clacton-on-Sean kaupungin lähellä. Sieltä teimme retkiä Lontooseen ja istuskelimme Trafalga Squarella. Silloinkin Lontoo jäi liian vähälle.
  Ihanat värit noisssa kuvissasi. Tuo punainen on niin englantilaista.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on oikeastaan "salainen missio" Lontoon suhteen ja se on esitellä hieman toisenlaista puolta siitä. Olen iloinen, jos nämä Lontoo-jutut kiinnostavat! :)

   Minun ensimmäinen reissuni Lontooseen joskus taannoin oli road tripin yhteydessä. Mekin viivyimme vain muutaman päivän täällä ja noin muuten pienemmissä kaupungeissa ja maaseudulla. Brittilä on ihana matkailumaa!

   Clactonissa en ole käynyt. Piti ihan googlettaa kuvia ja näyttääpäs kauniilta - sinnehän on joskus retki tehtävä (jotta kiitos vinkistä)! :)

   Poista
 2. On teillä mahtavat pyöräilyreitit!

  Camden pitää ottaa seuraavan Lontoon-matkan ohjelmaan. Olen siellä joskus ollut, mutta siitä on jo vuosi (tai voipi sanoa melkein vuosikymmeniä).

  Mullahan on jo ohjelma seuraavalle matkalle, kun Sarin blogista bongasin Once-musikaalin ja tästä Camdenin. Ei muuta kuin suunnittelemaan matka-ajankohtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kanaalin varrella on kiva pyöräillä kun ei tarvitse henkäillä pakokaasuja ja väistellä pyöräkaistalle pysäköityjä autoja. :D

   Jos tykkää kävellä (ja sää sallii) suosittelen tuben sijasta Camdeniin kävelemisestä Paddingtonista tuota kanaalinvartta pitkin. Se on idyllinen reitti. :)   Poista
 3. Kävin katsomassa tuon vanhemmankin kanaalipostauksen, kun oli mennyt ohi.

  Aika veikeitä maisemia pyöräillä! Mä saattaisin viihtyä tuolla aika tavalla. :-)

  Onko teillä jo ihan kodin lähellä noita kanaaleja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihania vehmaita maisemia! Kyllä Lontoosta luontoa löytyy, itse asiassa aika paljonkin. Ja se on minulle tärkeää. Riippuu tietenkin asuinpaikastakin. Me asumme Thamesin varrella. Lähimpään kanaaliin polkaisee reilussa vartissa.:)

   Kategoriassa "Thamesin rannat" on kuvia meidän asuinalueelta, jos kiinnostaa. :)

   Poista
 4. On kyllä niin hulppeat maisemat ja keli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luontoa on oltava, vaikka city-ihminen olenkin! :D

   Poista
 5. Lontoon kuvasi ovat aina mielenkiintoisia, ja hyvä että ovat toisenlaisia, brosyyreistä poikkeavia.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin (paitsi mahdollisiin epäasiattomuuksiin en välttämättä jaksa), vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.