Hae tästä blogista

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Threesome

Olen jumittunut kolmen kirjan loukkuun. Tavoistani poiketen kaikki näistä ovat romaaneja ja jostain syystä varsin ankeita. En tarkoita, että kirjat olisivat huonoja, eivät ole.

Paitsi ehkä yksi niistä, jossa nusautellaan ja vedetään kokkelia sieraimeen lähes joka toisella sivulla.

Huumeiden vetäminen edes kirjallisuudessa ei jaksa oikein innostaa. Miehen elimen jatkuva seisokkokin alkaa jo tympäistä. Ja nythän ei siis ole kyse omasta miehestä, vaan kirjasta.

Panemisen ja huumeiden lisäksi on luvussa sarjamurhaajan "elämäkerta" ja ajatuksia elämisestä (ääri)muslimiuskon ikeessä (kirjassa on paljon muutakin, mutta enpä nyt ala tässä vaiheessa sitä ruotimaan).

Siedän yleensä hyvin rankkaa kirjallisuutta, brutaaleja kuvauksia ja kohtaloita jne. Mutta nyt olen kyllä valinnut sellaisen lukutrion, että on lukuinto oikeasti vähän hakusessa.

En kuitenkaan halua jättää yhtäkään näistä kirjoista kesken, koska en ole kesken jättävää tyyppiä sitä paitsi nämä kirjat (paitsi ehkä se "huumepanokirja") ovat kiinnostavia.

Eli kirjamietteitä on tulossa, huomenna lienee luvassa jo ensimmäinen noista kolmesta. Tässä välissä mainostan kuitenkin arvontaani, johon voi osallistua täällä.

Palkintona on kirjoja, yllättäen. Pääasiassa englanninkielisiä kirjoja (lista kasvaa tänään, kunhan jaksan päivittää sitä), mutta myös minun kirjoittamaani kirjaa. Kannattaa osallistua, menkää jo!Kirjallisille herkkusuille käynnistyi myös arvonta Annikan (Rakkaudesta kirjoihin) blogissa. Tarjolla ihan tuorettakin kamaa (ei mitään ruohoa saati kokkelia kuitenkaan!), joten kannattaa osallistua - niin minäkin tein.


 << Kuva on Annikan blogista, täältä.

12 kommenttia:

 1. Minä en jaksa huumekirjoja ollenkaan ellei lasketa Nancya, joka on ihan must.

  Olin vähän aikaa sitten kolmen kirjan koukussa ja kaksi vielä massiivista tiiliskiveä, nyt helpottaa ja hyvää lääkettä on Peter Jamesin uusin.

  Hieno kuva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen lukenut Nancyn joskus aikoja sitten. Noin muuten huumekirjat tai -elokuvat eivät ole minun juttu. En jaksa sitä sekoilua lukea enkä katsoa eikä kiinnosta se huumeiden ympärillä pyörivä bisneskään.

   Minäkin luen ehdottomasti jotain kevyempää seuraavaksi! Nyt kun mainitsit Peterin, niin olisikin vielä yksi lukematon Roy Grace -kirja hyllyssä. :)

   Kiitos kuvakehusta <3

   Poista
 2. Huumepanokirja! =D Ei kuulosta ihan meitsin kirjalta. Sarjamurhaajan elämäkerta voisi taas vallan hyvinkin olla meitsin kirja. Koitahan jaksaa väkertää "unelmatrion" parissa! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuulosta minunkaan kirjalta, vaan enpä tiennyt mihin lusikkani pistin aloittaessani kirjaa lukea :D Onneksi se on nyt luettu, niin voi unohtaa koko jutun ;)

   Se sarjismurhaaja on ihan ok, paitsi että olisi vähän hipottamista kirjan rakenteesta. Mutta nipotan sitten, kun kirjasta kirjoitan (ja siis saan luettua sen loppuun, enää jämät jäljellä) :D

   Poista
 3. Hih, ruohoa tai kokkelia ei taida nuo mun kamat sisältää... :) Kiitos ihana, mainoksesta! En voi kuin Leenan tavoin ihailla yläkuvaasi.

  Tiedän tunteen ^. Juuri siksi pyrin lukemaan yhden kirjan kerralla koska minäkin tuppaan jumittumaan monen keskeneräisen kanssa. Sain yhden superodotetun romskun ja se oli niin p*ska, että jätin kesken. Tarkoitus on antaa kirjalle vielä mahdollisuus, mutta saas nähdä... Säkin tiedät kirjailijan, muistaakseni olet Pimeyden lapset lukenut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on mielenkiintoinen lista - voittajalle tulee herkkupäivät ja valinnanvaikeus :-)

   Kiitos sinulle kuvahuomiosta <3

   Minäkin luin ennen lähes orjallisesti vain yhtä kirjaa kerrallaan. Ei suoraan sanottuna tullut mieleenkään lukea ainakaan kahta useampaa samaan aikaan. Nyt on homma lähtenyt jotenkin lapasesta, kun tajusin että minullahan saa olla vaikka sata kirjaa samaan aikaan kesken, jos huvittaa :D

   Ja minulle kävi juuri noin, etten oikein osannut valita mitä niistä keskeneräisistä kulloinkin lukisin ja arvaas, mitä tuli silloin mieleen: jospa aloittaisi uuden kirjan, niin ei tarvitse päättää! Joo, oikea logiikan riemuvoitto :D

   Pimeyden lapset ei kyllä nyt soita mitään kelloja päässä. Kukahan sen on kirjoittanut?

   Poista
  2. Pimeyden lapset on Kishwar Desain teos ja muistan, että olisin sinun blogista sen aikoinani bongannut - mutta mun muisti nyt on mitä on :D Intialainen nainen, mukavan feministinen, mutta tää uusi, Postimyyntilapset, pelkkää jaaritusta.

   Täytyyhän sitä välillä heittäytyä hurjaksi, ja muuttaa omia lukutapoja :D Jos ei nappaa niin uutta vain putkeen, sehän on hyvä menetelmä! Aloitan tänään Kolibrin, ihanaa, kun takuuhyvää tiedossa.

   Poista
  3. Ei kyllä sano mitään tuo kirjailijakaan - aikamoisessa pöllyssä olen sen lukenut, jos olen ;DD Piti heti vähän googletella ja Pimeyden lapsethan minun on ihan pakko laittaa lukulistalle, vaikuttaa erittäin kiintoisalta, joten kiitos sinulle vinkistä! Postimyyntilapsia täytyykin sitten varoa :D

   Nyt en kyllä aloita mitään kirjaa ennen kuin toinen noista kahdesta on vielä luettu. Menee pää muuten lopullisesti sekaisin ;)

   Kolibri on ihan hyvä ja kiintoisa aloitus uudelle dekkarisarjalle!

   Poista
  4. Valitettavasti toi Postimyyntilapset on arvostelukipale, eli pakko kai se on jossain vaiheessa tehdä...

   En ymmärrä mitä kirjailijalle on tapahtunut, hän oli niin loistava PImeyden lapsissa. PL on synkkä ja kamala kirja, mutta kerrontaääni niin ironinen, ettei lukiessa voinut olla hymyilemättä.

   Poista
  5. Okei eli ehdottomasti täytyy tuo Pimeyden lapset tosiaan hankkia. Joillakin kirjailijoilla voi taso vaihdella paljonkin. En ole paljon esim. Irvingiä lukenut, mutta hällä lienee paljon tasoeroja kirjoissaan (näin olen lukenut). Samoin Stephen Kingillä.

   Jospa se Postimyyntilapset on vain hitaasti alkavaa sorttia, toivottavasti!

   Poista
 4. Heih, minäkin olen kolmen kirjan koukussa! Yhdessäkään tosin ei vedetä huumeita eikä seisokkia näy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on sitten käynyt parempi tuuri - ellet siis erityisesdti kaipaa huumeita ja seisokkia ;D

   Sain onneksi viime yönä huumeet vedettyä, niin pääsin kuiville. :D

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikkiin kommentteihin, vaikka joskus vastaaminen voi vähän kestää.